martes ''tisdag''

tar en titt här snabbt.
satt ute och solade innan idag och tror inte jag fick särskilt mycket färg, men skönt var det, nu är det blåst och molnigt så så snabbt kan vädret ändra. :( tränade som sagt inte idag så jag har pluggat lite so och jag känner att jag kan det nu för vi fick frågorna vi ska ha imorgon det är bara 2 frågor men första frågan är en fråga man ska typ skriva minst 1 sida på så ja ;)
nu ska jag ta mig ner och kolla på Desperate housewives och imorgon efter skolan tar jag och elin tåget in till malmö för att shoppa så var beredd på dålig uppdatering.


haha jättesöt bild, från förra helgen hos mattias ;-)

steker i solen

sitter ute i trädgården och solar och äter glass , soft :) bloggar mer ikväll för nu ska jag steka i varma solen

pluggplugg...

ja bloggar som sagt bara lite snabbt.
efter skolan har jag umgåts med ida en stund, vi pluggade lite på so:n men ja det blev mest snack om annat höhö..
har fått veta att jag är uttagen till tjejcupen som vi ska spela på torsdag och vill gärna spela den! :D men tyvärr kanske jag inte kan träna imorgon för min mamma mår inte så bra nu så hon kan kanske inte köra + har jag ju provet jag måste plugga till och mick har stygn i benet så hon får inte träna fören nästa vecka.. :(
ska faktist ta mig ner och försöka plugga lite så nu så ja vi hörs imorgon eller kanske ikväll.

puss.

har redigerat bilden pyttepyttelite, typ beskärt och så ja jag kallar den inte redigera riktigt..

godnatt.

mästarnas mästare slutade för 10 min som jag kollade på, ingemar stenmark vann mästarnas mästare och han är sjukt duktig!
håller på att fixa mig för att lägga mig i sängen, ska bara borsta tänderna sen lägger jag mig i sängen och läser religion.
var beredd på att det kanske bara kommer ett litet inlägg ikväll för jag måste plugga när jag kommer hem från skolan för provet på gamla och nya testamentet är redan på onsdag. :|

bjuder på en bild på mig och izabella från mattias konfirmationsfest, väldigt charmig med mig gående där bak och bella som är lite oberedd. ;)
GODNATT!


my nails.

såhär blev det efter att jag hade målat mina naglar lite enkelt.

målade bara med fransk menikyrs färgats nagellack (ljusrosa) och sen vanligt genomskinlingt lack över. :)
ville bara ha något enkelt och blankt hihi.
min bror och jag ska laga pannkakor till middag sen, mums.

mors dag

Har nyss kommit ur en varm dusch.
Blev ingen stan med elin idag, vi tar det på onsdag istället tror jag. Idag är det ju mors dag så jag gav mamma hennes favorit choklad och ska nog göra någon lunch eller efterrätt till henne också kanske, måste plugga på so:n idag och funderar på att börja göra en ny header. Söndagar  är alltid ganska sega dagar för mig då jag bara tar de lungt, men ska nog hitta på lite att göra idag.

I sommar kanske jag kommer ha lite bloggpaus eller ja bloggar en gång i veckan för jag tänker inte sitta inne lika mycket i sommar som jag gör nu.

mina ögon efter sminkning på tjejmässan.

champions league final 2011

denna dag har varit väldigt tråkig, först var man ju tvungen att dela ut tidningar i videdal, det enda bra var väl att jag fick motion, fick träffa hanna och amina och att jag får lite bättre lokalsinne i videdal och där. :)
jag har bara varit hemma och slöat sen eller ja jag har pluggat på religion provet som jag fortfarande inte får in i huvudet, kollat runt på lite kläder på h&m o bikbok har jag också gjort.
imorgon kanske jag och elin tar oss in till stan, jag behöver verkligen shoppa!

nu ikväll ska jag sätta mig i soffan och underhålla mig med godis och champions league finalen mellan barcelona och manchester united och jag hejar nog på manchester united eller ja jag vet inte hehe. :$
ska ni kolla på den och vem hejar ni på då? 


såhär såg jag ut när jag hade blivit sminkad på tjejmässan.

svar på frågestund

frågor från linnea:
Hur beskriver du en perfekt start på dagen? 
svar: inte behöva gå upp tidigt, känner sig pigg och frisk när jag vaknar och får en jättegod frukost och vet att man ska träffa en/flera underbar vän som man ska hitta på massa roliga saker med eller att man har en match. :D
Vilken låt lyssnar du mest på just nu?
svar: lyssnar inte på så många låtar nu, i och med spotify, men give me everything med pitbull feat Ne-Yo och någon mer.
Favorit klädaffär?
svar: h&m tror jag.
roligaste fotbollspositionen?
svar: back för jag är så van vid det, men yttermittfältare kan också vara roligt. :)
favoritglassen?
svar: mintchoklad, polka, citron & persikahallon är nog mina favoriter. :)
vad ser du mest fram emot i sommar?
svar: GOTHIA CUP! :D
vem är den grymmaste bonus-systern? (BLINK! ;))
svar: haha har ju bara dig så du ju ;)

vad ska du göra på sommarlovet?
svar: sommarjobba lite, träffa härliga vänner, bada, sola, shoppa spela fotboll som att åka på gothia cup, kanske springa lilla midnattsloppet & andra roliga saker! :D
vad ser du mest fram emot att göra i år?
svar: åka på gothia cup tror jag för jag har aldrig varit där och det har ju inte du heller, det blir ju en riktig upplevelse nu när det är första gången! :) <3
vilken är din favoritlåt?
svar: har ingen favoritlåt just nu riktigt, om jag ska säga någon så kanske Jag kommer med Veronica Maggio.
vilket är ditt favoritplagg i din garderob? 
svar: kommer bild i detta inlägg.
vad gör du när ingen ser dig? :)<3
svar: ja du man gör väl mycket helt vanliga saker när man är själv, men man kanske inte tänker sig lika för när man är själv jag t.ex fiser, sjunger & dansar utan att bry mig hehe :$ de var de saker jag kom på nu.


den toppen är nog mitt favoritplagg just nu.

hej, är just nu på väg till hanna, för jag...

hej, är just nu på väg till hanna, för jag ska åka med henne,hennes mamma och amina för att dela ut tidningarna i videdal. om ni undrar varför vi gör det är det för vi gör det inom laget för att tjäna lite pengar, men detta är sista gången. :) hann inte blogga på datorn för hanna sa att jag skulle komma tidigare och då fick jag skynda mig... vi hörs senare idag.

at hanna's house

hejhej. nu är jag hos Hanna och vi ska snart till niki för att vika tidningar som vi ska dela ut imorgon. :/ senare åker jag och hanna och kollar på f15s match mot ldb. var beredd på dålig uppdatering i helgen och att det blir inlägg i smsbloggningen eller från iPod. Nu bloggar jag med Hannas iPod, ha en bra kväll!

Hej, sitter just nu på bussen till klågeru...

Hej, sitter just nu på bussen till klågerup sen får jag vänta där några minuter sen tar jag en buss som går till bara :) ska nämlingen till hannabästa, om hon är snäll kanske jag bloggar där. pusss

hej, ska snart sova..

hej, ska snart sova och har precis duschat efter en träning som slutade vid nio.
matchen gick skit igår vill jag bara säga och förlåt för dålig uppdatering men har mycket plugg och massa i helgen också, så ni får vara beredd på dålig uppdatering.

godnatt.

match


kom hem från skolan för en stund sen..
snart ska jag ta mig ner och äta lite sedan byta om till matchkläder.
runt fem, kvart över fem åker jag på match i sjöbo!
nu ska vi vara riktigt taggade och vinna denna matchen!
detta blir nog det enda inlägge för idag så ja ;)

bilden är från matchen mot stp och min tränare har tagit bilden.

blää på religion

hejhej.
kommer bli dålig uppdatering hela veckan för jag måste läsa religion om bibeln, tror inte på det men ja man måste lära sig då och jag har svårt att lära mig det.. så har redan börjat plugga för provet.
har ingen träning idag för att f15 har hemmamatch mot glumslöv och sen har vi (f14) bortamatch mot sjöbo imorgon så jag får vara hemma och plugga istället, funderade först på att åka dit men nej det blev såhär istället.
som sagt har vi match borta mot sjöbo imorgon så då blir det nog bara ett snabbt inlägg när jag kommit hem från skolan.
jag vill se mff - hif matchen på tv men vi har inte kanalerna så ville jag köpa den matchen på datorn så man kopplar in i tv:n, men blir nog inte så för emil ska åka på träning nu snart och den är han som har sån inloggning..
nu ska jag lägga mig i soffan och läsa om berättelser och sånt shit från bibeln i min religion bok :(


me on the picture.

snabbis

hejsan.
seg skoldag idag som vanligt.
när jag slutat var jag bara en snabb stund hemma sen tog jag bussen till jägersro och klippte mig och efter det tog jag mig en glass där sen tog jag bussen hem igen. :)
ska ta mig ner och läsa lite so senare ska jag kolla på tv.
funderar på att ta bloggpaus för får inte många kommentarer eller besökare så verkar inte som någon gillar min blogg för ingen ställer frågor i frågestunden..

HALLÅ!? :(

hallå?
när jag startade frågestund igår så har jag ändå inte fått frågor..
jag blir faktist lite besviken så nu avslutas frågestunden imorgon istället och snälla kom igen fråga lite nu!

tjejmässa

hejsan. 
LÅNGT INLÄGG, MEN HÄNT ROLIGT! :D
matchen gick inte så bra, slutade 3-2 till löberöd, men vi spelar i en 11 manna serie som är näst bästa serien för f14 och så lägger det laget sig i den när dem spelar 9-manna, dem hör hemma i 9-manna serie med de andra som spelar så för dem har ju fördel som tränar och spelar det hela tiden vi spelar ju inte det så det var ovant så denna matchen skiter jag i nu!

när jag kom hem skyndade jag mig att duscha och äta sen stack jag till tjejmässan i byn på folkets hus, där umgicks jag mest med jennifer, lite med sandra & frida. Man kunde prova på dans, bli sminkad, fixa håret & massa annat. Sen uppträdande som modevisning, sång och dans, så ja det var en lyckad tjejmässa, synd bara att de inte hade fler frisörer för det var lång kö till att fixa håret, många ville ha sånna flätor på sidan och frisören skulle inte hinna göra det på mig och jennifer så vi stack.
de skjutsa mig hem för det ösregna och åska så jag var nere och hämtade cyklen för en stund sen även om det fortfarande regnade.
jag blev sminkade av sånna från make up studion, gjorde en pins där det står husie if och kollade på lite saker.
nu kollar jag på mästarnas mästare och lägger in bilder sen på hur jag blev sminkad.

haaaaj.

vet att jag redan lagt ut denna innan, men den är väl lite rolig ;)

JAG LEVER

JAG LEVER!?
så de som trodde på jordens undergång hade stort fel! förresten så råka jag säga 18.00 i amerikansk tid så i svensk tid skulle jorden gått under vid 3 i natt enligt den där profetern, men så blev det inte. ;)

sitter just nu i soffan och ska snart äta frukost!
taggaar satan för match även om jag är trött..
möter löberöd idag och vi måste spela 9-manna för dem har ansökt om det och fått tillstånd till det så när man möter det laget så får man spela det.
TAGGA TJEJOR NU SÅ VINNER VI DETTA!

ciao.

bild som en av mina tränare tagit när vi mötte staffanstorp.

fix inför konfirmation.

hej.
håller på att fixa mig in för mattias konfirmation..
tänkte först ha klänningen jag hade på sommaravslutningen i sexan men nej det blev inte så tog det jag hade på förra konfirmationen och halvkorta byxor.. snacka om jag har klädbrist när man ska iväg på något, jag måste verkligen handla någon blus/topp och klänning.
ska gå ner och platta håret mer och ta på mig smycken.
min kamera hänger med dit så bilder kommer.

jag just nu.

FRÅGESTUND


FRÅGA PÅ TILLS IMORGON KVÄLL, FÖR DÅ SVARAR JAG PÅ FRÅGORNA!
KANSKE SVARAR ANONYMA BEROR PÅ HUR FRÅGORNA ÄR.
SÄTT I GÅNG OCH FRÅGA NU! :)

jorden går under idag!?

det sägs ju att jorden ska gå under idag runt sex ikväll? man kan inte förspå en jordbävning..
så jag lever mitt vanliga liv och tror inte på detta.
hann inte blogga igår kväll för jag kom hem runt halv tio efter att varit ute med sandra & linn, då satte jag mig direkt vid tv:n och såg wallander - innan frosten med min mamma och bror, efter det orkade jag inte blogga.
ska fixa frågestund nu det lovar jag så, nu ska ni hålla utkik!

vill ha ny design, men jag förstår inte själv hur jag ändrar på denna riktigt för jag vill inte ha diamanten och jag har kunnat ändra om i designer innan men aldrig kunnat göra egna, någon som är sugen på att göra en lätt till mig?


bilden är sjukt härlig!
tog den dagen jag köpte kameran. :)

ut med sandra.

hejhej.
drar ut och träffar sandra nu, vi sticker nog till donkan och äter glass och bara är ute en stund.
är hemma om en timme ungefär och då fixar jag med frågestund.

ciao.

heelg!

hejhej.
inte hunnit blogga efter skolan..
jag & mina kära barndomsvän ida tog oss hem här till mig och bara satt ute i solen och pratade, åt glass och ja tog lite vattenbilder med min kamera för jag ville testa det. :D
vid 5 skulle hon öva på sin ''konsär'' som skulle vara i aulan för hon skulle sjunga.
förresten så fick vi glass idag på sista lektionen av anneli (en hjälp lärare) för hon tyckte vi skött oss bra nu igår och idag för vår klass kan vara stökig men nu var det mer än 1 lektion så hon tyckte vi förtjänade det! (y)

nu ikväll kanske jag träffar sandra, annars blir det bara att vara hemma.
imorgon konfermerar mattias sig så då ska man på det och så är det konfirmations fest efter och jag får träffa saknade izabella! :D
nu ska jag göra en fin bild om frågestund så håll utkik.


redigerat bilden ytterst lite.
bild på mig.

bloggtorka.

hejhej.
ja jag har inget intressant att blogga om idag och det känns som bloggdagarna kommer vara så ett tag.
samma gamla vanliga, skola, hem, plugga och träning.
har dock inte pluggat idag, har engelska verb till imorgon och sen so prov v.22 och ska typ redan börja läsa på det för att jag har svårt för religion och det är skit tråkigt och jag kan inte sitta och läsa typ 20-30 sidor bara sådär.
åker på träning om en stund i ellenborg, bloggar nog inte ikväll för jag ska plugga, duscha och sånt då.
men funderar på att starta frågestund imorgon så håll utkik.

pussss.
här kommer en till av mina regndroppebilder eller vad jag ska kalla det.

wednesday

hejhej.
har inget särskilt att blogga om idag.
duschade håret för en stund sen och nu snart ska jag göra 2 mattetal för matteprovet blev flyttat tills imorgon.
fick även tillbaka mitt no-prov idag, hade bara godkänt, hehe 10,5 G & 1 VG, där var 15 frågor så hade fel på 4 st xD
jag faila stort på hur mycket liter blod som transporteras ut i kroppen eller var det var.. jag funderade på att skriva 10 liter för jag inte visste så skrev jag 90 hahhaha :o man kan tro att jag är dum i huvudet men ja sånt kan hända när man heter josefin och är mig, det var 5 liter bara.
som ni kanske ser i förra inlägget har jag bytat bild nu så den bilden har text, orkar inte ändra de på alla dem andra men på alla andra bilder jag tar förutomutom på mig själv och sånt när jag fotar med kompisar och sånt så ska jag ha text för ingen ska kunna sno dem.

nu drar jag ner, ha det.

bild jag tog nu i helgen när det hade regnat, vad tycks?
kommer fler bilder som jag tog i andra inlägg. :)

film

hejhej.
kom ut från duschen för bara en liten stund sen och nu sitter jag och kollar på en film på tv1000 family. :)
hade träning innan och slutet var rätt jobbig, vi hade tränat ungefär en timme och då fick laget & tränarna reda på att planen skulle stängas av denna kvällen för det regnat för mycket så vi hade konditions träning bredvid planen istället, haha vår tränare fick göra sista övningen också för att vi ville att han också skulle få göra lite haha!
vid nio ska jag titta på desperate housewives och nu ska jag fortsätta kolla på filmen och senare gå ner och göra matte, har matteprov imorgon.


en bild jag tog förra veckan som jag blev mycket nöjd med! jag vet att jag mest fotar växter/naturen men jag tycker det blir fina bilder när jag tar det men ska prova fota vatten med jordgubbar och sådant någon gång snart också.
INGEN FÅR SNO MINA BILDER! FRÅN OCH MED NU KOMMER JAG HA TEXT PÅ MINA BILDER SÅ MAN ÄR SÄKER! :)

matte -.-

hej. just nu sitter jag i köket och pluggar matte och ska nog ta mig en macka. har träning redan fem idag så passar på att plugga nu. bloggar mer ikväll, haaj.

bilder på mig & sandra.

här kommer några av bilderna jag och sandra tog när vi fotade igår.










phs by: me with canon eos 1000D.
har bara redigerat den sista lite.

dryg dag

hejsvejs. sitter just nu i soffan, kollar på tv och halvt pluggar matte :p dagen i skolan har varit lite dryg för jag har haft lite huvudvärk och är just nu helt trött i huvudet -.- får se om jag orkar blogga mer sen, nu bloggar jag från min iPod bara.

huvudvärk

hejhej.
har just nu huvudvärk och har haft det ungefär hela kvällen..
men tog en huvudvärkstablett för en stund sen så hoppas den kan hjälpa snart.

berättar kort och snabbt om dagen.
var först bara med sandra på marknaden och åkte 2 karuseller för det var happy hour och senare vid tre stack vi dit igen och träffade hanna och evelina och då åkte vi 2 till men en karusell bjöd hanna mig på och evelina en på sandra bara för de mådde illa. fick även en present av hanna för jag har fyllt år, det var en mascara från max factor och ett halsband med ett hjärta. :D TACK!
jag och sandra stack ut och fotade senare och kommer upp bilder imorgon förhoppningsvis!
tack för dagen sandra, hanna & evelina hihi! :)
nu ska jag lägga mig i sängen och kollar på vm finalen i ishockey, just nu står det 1-1 mellan sverige och finland :(

godnatt!

denna mascaran fick jag, tog bilden från google.

svedala tivolit.

hejhej.
bloggar bara snabbt.
ska bara platta min lugg för jag har uppsatt sen cyklar jag ner till byn och träffar sandra och går lite på tivolit.
och senare vid tre ska jag träffa hanna & evelina på tivolit, men åker nog inget då, vill inte slösa för mycket pengar :(

vi hörs senare.

såhär såg jag ut igår efter matchen, så ser mitt hår ut när jag inte plattat det.
mitt rum är inte fint men ja vi kan inte göra om det nu så jag får leva med det..

vinst mot staffanstorp

hejhej.
orkade inte blogga direkt när jag kom hem.
det blev allafall vinst mot staffanstorp trots att det blåste mycket, vi vann med 4-0, bra spelat tjejor!
för en stund sen regna det jättemycket, men det har slutat nu så jag tog bilder på fönstret när det regna.
har även 3-4 bilder från matchen som mamma tog, bilderna blev från långt avstånd och jag har inte så långt objektiv att man kan zooma jättelångt men 2 bilder blev rätt bra och sen så var det sån typ arena med friidrotts bana runt så därför blev det längre bort att fota för mamma.
vid 21.00 ska jag kolla på eurovision och får väl hoppas på att det går bra för sverige!

bilder från matchen.




alla bilder är från långt håll men rätt hyfsade blev de väl ändå.
om mamma gått närmare och tagit bilder så hade det blivit bra bilder!

Jag & Paulina.


Mycket snygga danser haha..
jag är helt seg i början, men ja man bjuder ju alltid på sånt här för då blir det roligt! :D

sábado

hejhej.
ska snart gå ner och äta något litet inför matchen.
har samling om en timme och lite mer ungefär.
match mot staffanstorp med bästa laget och vi ska krossa dem, så tagga satan brudar!  lika bra som mot höllviken, aldrig sluta kämpa!
!
bloggar om resultatet och sånt sen..
förresten har även gästbloggat på hannas blogg, så kolla in det på hennes blogg: http://hsjw.blogg.se/


CANON! :D
phs by: me

bilder med paulina.











BJUDER PÅ ALLA BILDER!
bilderna är tagna med paulinas kamera och lite redigerade är dem.
TACK FÖR DAGEN/KVÄLLEN PAULINA! :D <3

love strawberries

har precis kommit upp efter att ha ätit glass och jordgubbar, muuuums, jag älskar verkligen jordgubbar!
det har varit en trevlig kväll hemma hos paulina, vi träffade aldrig någon för många kunde inte och så var ju vädret dåligt ett tag, men vi tog oss ut och fotade allafall. :D paulina håller på att skicka knäppa filmer och bilder nu så kommer nog upp bilder snart.
imorgon har jag match i staffanstorp mot staffanstorp och jag ska krossa dem! :D hehehe, tagga brudar!

pussssss.

football in my heart! <3
foto av: mig, lite redigerad.

fredagen den 13:onde.

hejhej.
idag är det fredagen den 13:onde och jag har varit rätt röd i mitt ena öga, men kan bero på att jag glömde tabort mitt smink igår, men det är ju fredag den 13:onde :p 
nu sitter jag och kollar på tv och vid kvart i fyra ungefär åker jag till Paulina ! :D
ska tillbringa kvällen med henne, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något roligt händer nog!

pusshej.

phs by: me
saknar det fina vädret, (mulet idag) och vissa växter i träden har börjat sluta blomma  :(

Om sanningen ska fram.

hejhej.
tycker att den låten jag har som rubrik är mycket bra och lyssnar rätt ofta på den nu. :)
texten är nog det jag mest fastnar för. ;)
har nyss duschat och kollar på tv nu.
träningen idag var faktist väldigt rolig, vi delades inte in i grupper idag och så ja tyckte den var bra. ;)
provet i no gick väl sådär idag så antar att jag int får högre än G XD

jag undrar vem som senast kommenterat min blogg för att den personen har glömt att skriva namn..
Anonym om svårt att komma på rubriker ibland. -.-:
du är bra så som du är älskling ! <3<3

så vem är detta? :)

puusshej.

osminkad på den bilden också.

svårt att komma på rubriker ibland. -.-

hejhej.

har suttit och pluggat nu innan och varit ute lite.
prov på blodet imorgon och no och får väl se hur det går, gör bara mitt bästa och blev allafall klar med uppgifterna idag som man skulle göra inför provet. 

läs om ni bryr er och orkar läsa, jag vill bara förklara.

hade konditionsträning på idrotten och det gick verkligen dåligt idag, sprang 4 varv runt röda banan på 12 min det är verkligen inte bra enligt mig, jag har rätt bra kondition när jag spelar fotboll och jag har snabbheten på korta sträckor i intervaller typ. Fast jag hade en anledning till att det gick sämre än vanligt, jag fick ont någonstans när revbenen ja jag vet ju inte riktigt var med rätt högt uppe och jag brukar få lite ont när jag springer för det brukar vara att man har lite att kämpa för men idag gjorde deet extra ont och släppte aldrig när jag sprang och om jag började gå kändes det fortfarande sjukt mycket men jag vet inte om det berodde på att det var sjukt varmt och jag bara druckit ett glas när jag åt frukost och ett vid  lunch innan idrotten. Jag är ju rätt smal så det kan bero lite på att jag brukar få ont men jag vet inte :/ Jag vill gå upp i vikt typ så 5 kg för jag behöver det och ha en normal kropp utan att behöa känna massa ben, jag äter normalt men får väl försöka äta ännu mer och se om det händer något. Jag är så trött på att höra ät mer människa, åh så smal du är och sånt det är bara drygt, jag försöker ju göra något åt det och jag vill ju inte va så smal ens :o 

blev lite långt men vill bara att man ska förstå att allt är inte så lätt!


phs by: me

Desperate Housewives

hejhej.
sitter just nu i sängen och kollar på Desperate Housewives samtidigt som jag bloggar.
ska ta mig något att äta/fika på till detta och göra klart 2 tal i matten, har diagnos imorgon -.-

har fått reda på i laget att vi har möjlighet att sommarjobba i sommar 2-3 personer tillsammans och det är tre gånger i veckan hela sommaren men man behöver inte kunna varje gång, man kan göra det bara en vecka och sånt om man vill.
det är till MAX (restaurangen) vi ska göra det åt och man tjänar rätt bra och då kan man göra lite mer i sommar. :D

puss.

osminkad på bilden.

dagens inköp

här kommer dagens inköp. :)
runt halv sex åker jag och tränar i underbart väder, nu ska jag ta mig ut och sola.


tycket att bilden till höger blev bättre än den till vänster fast tog ändå med båda bilderna.
köpte endast dessa svarta byxorna från h&m. :)

hejsan, sitter just nu..

hejsan, sitter just nu på stortorget i malmö och äter glass med sandra :) Snart ska vi ta tåget hem efter denna shoppingtur i malmö i stekande sol. vi hörs.

tv:n kallar :)

hejhej.
sitter just nu i soffan och kollar på programmet mamma byter bo.
har pluggat nästa hela tiden efter jag kom hem från skolan och jag lagade mat till mig, mamma och bror, duktig jag är. :)
kom in för en stund sen av att ha varit ute i trädgården och fotat lite. 

imorgon har jag studiedag och då kanske jag skulle träffa emma g om inte det blir träffar jag nog någon annan, måste plugga lite mer också har så sjukt mycket att göra nu. :o

pusshej

en bild jag tog igår också.

fel på blogg.se innan?

hejhej.
jag har försökt blogga igår kväll och imorse men det funkade inte att publicera inlägget, men jag vet inte om det är mitt konto som bara drabbades eller om det var fel på blogg.se

jag köpte allafall ny kamera igår, så tog lite bilder igår och har tagit idag med men de har jag inte lagt in i datorn.
här kommer 2 av bilderna som blev rätt fina. :)
 

 

vad tycker ni om dem?
fotona tagna av mig med canon eos 1000D utan bildstabilisator.
ingen får sno bilderna.

söndag buhu..

söndag nu igen jao..
skola imorgon och sen på tisdag har man studiedag. :)
idag blir det nog inte att göra något särskilt, kanske städa lite och sen måste jag plugga -.-
ska nog ta mig ut en liten stund också och kanske åker till media markt och kollar på kamera. (y'
har inte hänt något särskilt i helgen mer än fotboll, träffat mikaela lite och varit hemma och slappat..
nu borde jag byta om och fixa till mig lite..

seg lördag får det bli..

hejhej.
förlorade matchen med 2-1, men ledde med 1-0 i första..
jag spelade nog bara 10 min, fick hoppa in i mitten av andra halvlek men jag kände mig allmänt seg i benen för jag jobbade stenhårt i matchen igår och sen så är jag ovan och osäker med att spela med 96orna, så jag bytte sen igen.
gillar mer att spela med 97orna för vi har spelat tillsammans nu ett tag, är mer säker när jag spelar med dem och så. :p
har ju alltid spelat i 97 serie med 97/98 lag så jag är inte van vid att spela med äldre.

efter matchen åkte jag med mikaela och hennes mamma inom jägersro för de skulle handla lite och då åt vi även glass ;) sen nu har jag precis ätit glass med jordgubbar för första gången detta året.
nu ska jag ta det lungt lite här i soffan och kolla på volleykanalen.se för att där kan man se svedala volleys första u15 lag, dem har ett nybörjare lag och sen 1 eller 2 mellan lag och ett första lag. :) det är i sm dem har med de lagen.

så pusss.

trött eller vad!? ;)

vinst med 3-2! :D

tjenare.
matchen gick bättre än jag trodde och det var vår bästa match i f14 serien hittils, vår målvakt emma var jätteduktigt idag så vi ska vara glad att vi hade henne i mål. Jätteglad att vi vann för nu har vi äntligen vunnit en match och mot höllviken med bara 2 spelar som brukar spela med f15 laget, ja jättebra kämpat idag tjejor! nu fortsätter vi såhär bästa husietjejor!
måste lägga mig runt tio halv elva för min tränare sa att de behövde mig imorgon på f15 matchen också som en extra avbytare, så jag får väl hoppas att jag inte behöver spela alls mycket för jag är rätt slut efter idag, samling för matchen 8:45 så måste gå upp 7 ungefär :(.
men nu ska jag gå ner och äta och kolla på tv, jag är rätt slut.

mitt lag gör mig verkligen på bra humör och jag trivs verkligen där så jaa puss på er och ha en bra kväll allihopa som läser.

härligt gäng! :D

med mikaela. :)

hejhej.
sitter här med mikaela och vi ska snart äta bullar och saft hihi ;) gulligt.
vid 18.00 har vi samling till match mot höllviken. höllviken är bra så jag förväntar mig inte för mycket.
mikaela hänger med och kollar på matchen också och sen får jag mina träningskläder och sånt då, slipper ha skabersjötröjan nu och nu kan man känna sig att man verkligen går i husie.

nu ska vi dra ner och äta bullar och saft! (a)

inte mycket tid idag.

hej. Sorry idag får det bli dålig uppdatering för jag har prov om hjärtat imorgon :( massor att göra i skolan nu så måste jobba hårt så det får gå före! berättar mer imorgon vad jag gjorde idag, puss

..

hej.
är inte på något riktigt humör så var berädd på att det inte bli något speciellt inlägg och det kommer vara dålig uppdatering denna veckan. massa är jobbigt nu, var har jag alla mina vänner? finns dem vid mig, jag vet några som finns där men det är inte många från här jag bor eller på min skola så vad händer? nu när jag har som jobbigast finns inte många för mig, men jag ger mycket och får inte alls mycket tillbaka.
jag är så trött på hur jag har det hur jag ska få ha det jag bara önskar att få riktigt bra vänner, en familj som inte ens föräldrar bor jättelångt ifrån, en annan sak som jag inte säger om en i min familj(som några vet) och en kille.
mitt liv är tvärtom förutom att jag har några riktigt bra vänner men som inte jag kan träffa ofta och ja detta är mitt liv. :(

nu tillbaka till min dag, skar mig i fingret idag på hemkunskapen, smart jagvet och ja min klass(några från den) har gjort att jag ändå varit glad i skolan.

så det var allt för mig, sorry för jag klagar på mitt liv men någon gång måste jag få gör det.

jättesöt jag är noot.

usch vad kallt det börjar bli igen..

hejhej..
innan var det så varmt att man kunde gå i kortare byxor, nu börjar det bli kallt igen :(
så idag på träningen får det bli underställ så jag inte fryser.
har rätt mycket läxa denna veckan så blir dåligt med bloggning så ni vet...

måndag = trött

hejhej.
måndag är jag typ alltid lite tröttare än vanligt för jag lägger mig senare på kvällen, så nu ligger jag här i soffan med datorn och är rätt trött.
har inte gjort något särskilt efter skolan mer än att skrivit klart min engelsk report och pluggat lite spanskglosor.

jag fick en tanke innan om att jag gärna hade flyttad typ till malmö eller bara eller något för jag umgås bara med typ 3 styckna här jag bor nu för tiden så.. men det blir nog inte så antar jag så jag får väl leva med det. ;)
är inte riktigt bloggsugen idag så nu slutar jag skriva i detta inlägget. ;)

ganska bra dag.

hejhej.
ja jättebra födelsedag har det ändå inte varit.
vädret har inte varit bra, solsken imorse men sen bara det försvann mer och med :(
jag har bara haft släkt här idag som gäster och vi beställde kina maten istället för att äta den där.
hade blivit ännu gladare om jag fått åka till bara denna dag också.. men får väl ta det nästa helg.
2011 kommer aldrig bli det bästa året för mig allafall.
men jag tackar för alla gratulationer och presenter. :)

här kommer en bild på vad jag fick i saker idag och sen fick jag pengar men jag visar inte de på bilder och jag vill inte visa hur mycket det är.

14 åååår!

godmorgon!
nu är jag 14 år (fjortis haha). :)
vaknade redan vid halv nio såklart..
än så länge har jag fått ett jättefint armband, en lite axelväska man har när man går på stan ni vet sån man bara har plånbok och mobil i typ och pengar. det har jag fått av min mamma. :)
på facebook har jag fått ca 54 gratulationer just nu.

lite tråkigt att jag fyller år på en söndag för då kan jag inte åka till bara och träffa hanna & emma.. för vi ska ha gäster nu på dagen istället..
& ikväll ska jag, mamma och bror gå och äta på kina resturangen tror jag! (y)


en morgonpigg josefin och glad, osminkad ofixad och allt.