fredagsmys med mamma och brorsan

SAKNAR SOMMAREN!!

FREEEEEDAG! (y)
shoppingtur med mamma var ju mysigt, jättebra väder och varmt trots att det är oktober imorgon? :o
när man väl börjat skolan blir det varmt och fint igen, konstigt..
fick ju lite med mig hem också, ett par jeans, vit top/tröja, grå tjockkofta och vantar. :-)
visar allt imorgon förhoppningsvis.

ikväll blev det mys framför tv:n med idol med mamma och brorsan, det är så många som är otroligt bra! Men mina favoriter är helt klart Moa, André, Robin & Amanda P!
jag får snart hoppa mig till sängs, ska upptidigt imorgon för att spela sista seriematchen mot ik pandora, nu gäller det att vi vinner tjejer så vi hamnar i toppen!!

sånt är livet..

hinner inte blogga på skoldagarna, har mycket läxor och prov och sen träning också. I och med att jag har en iPod är jag mest inne på den om jag ska kolla på något på internet och då pallar jag inte blogga från den.

Men livet rullar på, mycket att göra i skolan men det är sånt man får leva med, hade t.ex prov på orientering idag bara för vi ska orientera på onsdag, usch -.-
imorgon är det fredag och då åker jag och shoppar med mamma efter skolan!

nattinatti!

idaplida

Har umgåts med ida barndomsvän mycket i helgen, hela dagen igår typ och sen träffades vi igen idag och så var hon så snäll att hon hängde med mig till trelleborg för att se på arnela när hennes lag mötte klågerup även om hon kanske inte är en sån som gillar att kolla på fotboll, trelleborg vann såklart över klågerup med 6-0 ;)
tack för helgen ida! :D
har en kaka i ugnen som snart och klar så då blir det att äta den, mums!

orättvist..

hej!
har inte bloggat på ett tag nu, mycket att göra och har fortfarande lite läxa som behöver göras i helgen, men det får vänta.
igår hängde fina vännen Josefine med på min match, orättvist som det var förlora vi med 1-0, vi hade övertaget men de lyckades göra mål i slutminuterna.. Så chansen om 1:a plats är inte så stor längre, men 2:a kan vi alltid hoppas på!

berättar mer om vad som hänt när jag inte bloggat, ikväll!
ska nämligen åka till barndomsvännen Ida snart, har inte varit hemma hos henne på några år, vi har mest varit hos mig hehe..

lilla jag måste sova

hej!
jag bloggade inte igår så nu tänkte jag titta in här snabbt innan jag lägger mig..
fick tillbaka mitt no-prov igår, gick bättre än vad jag trodde fick C (VG) och hade alla rätt på uppgifterna..
idag fick man också vilket betyg man ligger på i kemi och jag låg på nästan C, man skulle ha 5 C för att få det och jag hade det, fast sen hade jag F (IG) på att planera en labrotion och det hade alla i klassen tror jag så vi ska göra det i fysik istället kanske och om jag klarar det då får jag ett C. :)

nu måste jag lägga mig till sängs och läsa lite om napoleon, har prov på det på fredag..

choklad muffins

förlåt för jag ute bloggar på hela dagen, hade match i förmiddags, gick inte så bra förlorade med 3-2 och vi spela inte särskilt bra, gnällde på varann, snackade inte riktigt med varann, ljongade och försökte gå på egen hand och då går det inte bra att spela, det blir bara värre. Men det är bara att tagga till gör våra 2 sista matcher och vara på hugget i dem, så kan vi hamna i topp 3, vi ligger fortfarande 1a men veberöd har 1 match mindre spelad..Efter matchen var jag tvungen att plugga matte och är inte riktigt klar. Bakade nyss chokladmuffins som jag hoppas blev goda. Idag kommer min mamma hem från Mallorca, hon har fått ha 30 graders värme, fuskis! Jag undrar vilken parfym hon har köpt till mig i och med att hon skulle köpa en till mig. Bloggar från min iPod därför kan jag inte lägga ut någon bild.

dagens outfit



Dagens outfit:
vitt linne - gina tricot
blus - h&m
jeans - gina tricot
örhänge med earcuff - ur & penn

dop

godmorgon!
idag åker min kära farmor hem och jag ska på dop här i svedala kyrka.
min kusin och hans fru har fått ett barn som ska döpas till namnet Tove, sött!
väldigt längesen jag var på dop, det blir väl trevligt.
ska göra mig ordning sen lägger jag ut bild på hur jag ser ut!

it's fridaaaay!


har äntligen fått mitt skolfoto med klassfotot och allt det, fast denna bilden jag lägger upp här fick jag förra veckan i mobilen så det är därför den är så liten..
blev faktist rätt nöjd, bättre än förra året, även om jag inte gillar hur mina tänder ser ut visar jag hellre dem i sånna här foto för annars ser mitt leende helt konstigt ut..

by the way, var i stan och fikade med Elin & sandra och såklart shoppade, själv fick jag med mig en earcuff från ur&penn, lägger upp bild senare.
var för bara en stund sen ute på en promenad med farmor, handlade godis som jag tänkte smaska på till idol nu.

hej! är just nu ute och går en promenad m...

hej! är just nu ute och går en promenad med klassen och vår so lärare för vår idrottslärare är ute i skogen med sjuorna så detta blir vår idrottslektion istället, najs! har bara 2 lektioner kvar sen, so och engelska:) ha det gött!

längtar tills helg!

denna veckan har jag haft så mycket från skolan att göra så jag bara längtar till helg!
har varit en tuff vecka, men har klarat igenom mig den, imorgon ska jag skriva klar läsförståelsen och engelsk diagnosen och det är svårt :(
nu ska jag försöka skriva lite kort om det går...

Mamma åkte till mallorca idag på kick off med jobbet så är min kära farmor här tills på lördag, träffar ju inte henne så ofta för hon bor i åhus. Men det är skönt och kul att ha henne här allafall när vi inte träffas så ofta, önskar jag kunde träffa henne oftare. En underbar farmor kan man ju säga!
Imorgon efter skolan drar jag till stan med elin, själv ska jag bara ta mig en fika för jag har inte mycket pengar just nu..
orkar inte lägga in bilder, för har ingen tid att ta nya bilder så då kan det inte komma upp några här heller..

much homework..

har tyvärr inte haft tid att blogga dessa 2 dagar, i måndags hade jag konfirmationsträff efter skolan och sen skulle jag plugga lite och i tisdags hade jag mycket att plugga till och även träning, hade prov till idag, so muntligt förhör till idag, matte till idag så har haft mycket att göra. Idag har jag även lite läxor att göra, några mattetal som skulle göras klart, no som jag skulle göra något bättre i en text jag skrivit och sen har jag några sidor att läsa i historieboken till imorgon.

Tänkte hoppa in i duschen nu och sen får jag ta mig tid till att läsa i so boken och även lite spanska som är till fredag.
Snacka om att denna veckan går åt till mest läxor, wow!

r.i.p alla som dog för 10 år sen.

r.i.p alla som dog i terrordådet i new  york för 10 år sen, hemskt ju!
idag är det den 11 september och detta hände 11 september 2001 så exakt 10 år sen.
alla tankar på dem.

har varit i husie med hanna idag för att kolla på match, först fick vi gå från poolkemisten till ellenborg och sen från ellenborg till bäckagård bara för att matchen flyttades dit, man har fått motion iallafall.
matchen blev ju rätt kaos, många mådde dålig och var skadad så det gick inge vidare för dem..

barndomsvän kommer hit!

ops, dålig uppdatering.. kände inte för att blogga.
har inte hänt särskilt mycket mer än att jag stack ner till svedalagården och kollade på sandras match, de vann med 1-0 mot skurup, bra ju! :)

har försökte få tag på ida nu ikväll, fick tag på henne för en liten stund sen som tur så om en halvtimme eller något kommer hon hit! ida snussar även över här till imorgon, mysigt! får se vad vi gör utav kvällen.


bild på mig och ida från när vi var i beddinge. (-:

malmö med 2 fina tjejer!

godmorgon!
vaknade redan 8 idag, på en studiedag!? usch inte kul, men somnade i för sig redan vid elva i går.
spelade match igår kväll mot nova eslöv/stehag i stehag, det var verkligen en död by som låg på en väldigt ödemark, i närheten av planen gick det får i en hage och sen massa träd runt om, så vad ska man tro? det heter stehag ju, kan även kalla det stenhage haha..
vi vann turligtvis med 2-1 även om vi inte spela bra i andra halvlek, men av ösregnet så blev planen väldigt dålig att spela på..
vi är fortfarande serieledare och inte förlorat någon match, bra tjejer!
sofie fyllde även år igår, så jag hoppas hon fick en bra dag med vinst!

vid 11 åker jag in till stan med sandra och hannabästavän!
det blir säkert en bra dag!


loooove - husie if f14/15

långhelg!

sorry för dålig uppdatering, har varken haft tid och suget igår eller idag..
pallar inte berätta något särskilt idag, mer än att jag har lång helg, har studiedag imorgon!
fett nice, är sjukt trött idag så somnar väl ändå ganska tidigt.
tänkte snart kolla om det går något bra på tv.

godnatt! :*

myser i min morgonrock

sitter här i min mysiga morgonrock, ska snart ta mig ner och läsa typ 10 sidor om lite om franska revolutionen och efter det sätter jag såklart mig vid tv:n och kollar på idol!
träningen idag var inte bra, eller den gruppen jag var i var rätt skärpt men inte den andra så bara för det i slutet fick vi ha konditionsträning, that's sucks, för det var lerigt..
pappa kom ju även och kolla på träningen med min bror, i och med att han är här nere nu tills imorgonbitti, trevligt!

ha det gött, vi hörs!

första konfirmationsträffen

Hej!
Ny vecka och skola som vanligt, som tur är det studiedag på fredag.
Idag var det första träffen med konfirmationen och vi var 25 st, 16 tjejer och 9 killar tror jag :o
Konfirmations ledaren eller vad man nu ska kalla det verkade rolig allafall, fick veta att när vi ska på konfaläger ska vi åka till åhus och vara där med tisdag och onsdags grupperna! Blir säkert ett roligt läger! :D

Har SO läxa som behövs göras, tvättat håret och sen är det ju idol och ensam mamma söker får se vilket program jag väljer att se, det ena kan jag spela in.

ett klipp

Titta på detta klipp och sprid vidare, om ni kollar på denna förstår ni varför jag vill att ni ska sprida vidare den på era bloggar.

fixar till bloggen

Sofia håller på att fixa till bloggen, så den är inte klar än och hon skulle göra annat nu så blir förhoppningsvis klart ikväll.
Ska ha den bakgrunden, den ska bara inte repeteras så som den gör nu och sen ska lite annat också fixas, det blir säkert snyggt och ny header ska det nog också bli fast kanske inte idag!


saknar sommaren!

tävling på sofias blogg.

jag är med och tävlar om ett iphoneskal från www.iphonetillbehör.eu som alsolian.blogg.se har som tävling.
jag valde ett iphone 3gs skal, dock orkar jag inte visa bilden.
själv har jag ingen iphone men kan ge det till Sandra om jag nu skulle vinna.

flitig tjej.

är äntligen klar med min städning, är så sjukt varm efter det.
trots att det är fint väder, bestämde jag mig för att städa för det var ett tag sen, flyttade min gamla datorskärm från skrivbordet, tyvärr hittade jag ingen riktigt bra plats, fortfarande kvar på rummet men i ett hörn, hade hellret velat ha den i ett annat rum men där skulle damsugaren in..
har allafall mycket mer plats på skrivbordet och hela rummet ser betydliget renare och finare ut, inte massa prylar över allt.
dock skulle jag vilja rensa ut mina hyllor och lådor idag, men mamma åker iväg på rehabilisering idag tills fredag så jag får vänta med det.

Filmen vi såg på bio igår var jättebra och sorglig, rekommenderar att ni ser den! Tack Hanna & Filippa! 
nu vet jag inte vad jag mer ska göra av denna dagen, kanske gå ut en stund, se en film eller något annat..
2 gulliga kommentarer fick jag igår också, fortsätt med dem!

Jag saknar dig


Jag saknar dig - trailer.
Jag saknar dig ska jag se på bio idag med bästavän Hanna & fina Filippa!
Den verkar jättebra så jag får hoppas på att den är det, skriver vad jag tyckte när jag är hemma igen ikväll.

say what!?

Godmorgon! Jag vaknade 8 idag, det var längesen jag gjorde det av mig själv i för sig somna jag vid elva igår, på ett sätt var det skönt att jag vaknade så tidigt för nu har jag hunnit duscha och sånt redan, nu har man mer tid till dagen än om jag skulle vakna nu.

igår hade vi coopers test (springa så långt man kan på 12 min) på idrotten och jag sprang 5 varv och 100m, mitt mål var 5 varv för det är 2 km då så jag sprang 2,1 km, rätt nöjd ändå.
Sandra, elin & olivia hängde med på min match och de verkade ha rolig som försökte lära sig att hitta i husie. ;-)

ni kan gärna kommentera någon gång, för snart kommer jag tröttna på att blogga för känns inte som någon tycker det är kul att läsa min blogg..

serieledare!


bild från 32-delsfinalen i gothia mot borgeby då med, så tyckte att det passade att lägga ut denna bilden i och med att vi mötte de idag.
Vinst med 3-1 mot Borgeby idag, väldigt bra spelat tjejer! Husie if f14, nu håller vi vår serieledning och inga förluster har vi heller, så detta kan gå bra om vi fortsätter så här!
mer får ni veta imorgon hihi!

every teardrop is a waterfall

vinst igår med 4-2 mot Sjöbo igår, härligt! match igen imorgon mot Borgeby!
träningen idag igen och det var på Ellenborg, så ligger ju Rosengård där nära så hördes som de sprängde något flera gånger o.O

var alltid dig själv för alla andra finns redan..
snodd text av ida, väldigt bra var den! ^^